Провокації ворога: Терористи чекають "великоднього наступу" сил АТО і будують секретний КП під Торезом, - Тимчук

"Наступ", за словами бойовиків, буде проведено під тиском США, щоб "зіпсувати" населенню окупованих районів "світле свято православного Великодня".

Торез. Фото: galleryua.com.

У донецькій і луганській "народних республіках" одночасно почали поширюватися чутки про нібито підготовлюваний масштабний "Великодній наступ ЗСУ". Про це народний депутат, координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомляє на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За даними військового експерта, "наступ" буде проведено під тиском США, щоб "зіпсувати" населенню окупованих районів "світле свято православного Великодня". У той же час в районі Тореза бойовики під контролем російських "кураторів" та за участю фахівців з РФ закінчують обладнання нового командного пункту. Роботи ведуться в умовах суворої секретності. За попередніми даними, КП буде грати роль центрального командного пункту "1-го АК ДНР".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...