“Придет тот день, когда в очередной раз Донбасс будет освобожден от коричневой чумы", - Аброськін

Перші особи регіону традиційно вітають земляків зі святом звільнення від німецько-фашистських загарбників.

В'ячеслав Аброськін. Фото: РБК.

8 вересня Донбас відзначає 73-ту річницю визволення від німецько-фашистських загарбників. У цей день перші особи регіону традиційно вітають земляків зі святом. Глава НГ Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін не залишився осторонь, пообіцявши, що ватажки "ЛДНР" підуть з української землі. Новину передають Патріоти України.

“Придет тот день, когда в очередной раз Донбасс будет освобожден от коричневой чумы. Так называемые лидеры "ДНР-ЛНР", Шариковы нашего времени, вернутся назад в свою плоть, и будут выть, сидя в клетке. С Днем освобождения Донбасса!” – написав Аброськін в Facebook.

Глава цивільно-військової адміністрації Павло Жебрівський також нагадав, що в 1943 році Донбас уже звільнили від коричневої чуми, але цей урок засвоїли не всі. "Сьогодні на нашій землі знову війна. Знову гинуть солдати, гинуть мирні люди, знищуються міста і села, відбирається у дітей майбутнє! Змінилися прапори, але не змінилася хижа сутність завойовників і їх бажання сіяти навколо горе і хаос", - цитує Жебрівського прес-служба ДонОДА.

Губернатор нагадав, що 73 роки тому Донбас звільняли українці і грузини, росіяни і татари, білоруси і казахи. Тоді не було поділу за національністю - всі боролися за мир. "Ми витримаємо це нелегке випробування. Ми вміємо тримати удар. Як наші батьки 73 роки тому, так і ми сьогодні переможемо! Вічна слава героям минулих поколінь! Вічна слава нинішнім захисникам України та мирного неба над нашими містами та селами! "- резюмував глава Донецької області.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...