Пригрівся в окупантів: Екс-продюсер українського телеканалу став заступником "мера" Феодосії (відео)

Ігор Гончаренко сім років працював генеральним продюсером "Першого державного національного телеканалу України".

Ігор Гончаренко. Фото:скрін відео

Новим заступником голови окупаційної адміністрації Феодосії стане колишній генеральний продюсер "Першого державного національного телеканалу України" Ігор Гончаренко. Про це пише Інформатор, передають Патріоти України.

Тридцятого червня, більшістю голосів міські “депутати” погодили призначення Ігоря Гончаренка на посаду заступника глави окупаційної адміністрації міста, – повідомляють місцеві ЗМІ.

Згідно з повідомленням, із 24 присутніх в залі засідань "депутатів" лише двоє "утрималися" від голосування, всі інші підтримали проект рішення про погодження кандидатури.

"При Україні протягом майже семи років я працював генеральним продюсером "Першого національного каналу". Очолював також департамент Міністерства культури по туризму. З 2011 року по 2014 рік займався приватним бізнесом. Я готовий приступити до роботи і займатися всією проблематикою і стратегічним розвитком Феодосії", – коротко розповів "чиновник".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...