Приємна дрібниця: Кремлівському пропагандистові натовкли пику, а потім звільнили з посади

Зневірений кремлівський пропагандист звернувся за допомогою "до країн, де ще цінують свободу слова".

Шеф-редактора програми "Вести" побили та звільнили. Ілюстрація: соцмережі.У Росії побили прямо на робочому місці і звільнили шеф-редактора програми "Вести" Дмитра Скоробутова на пропагандистському російському телеканалі "Росія", й він звернувся за допомогою "до країн, які цінують свободу слова". Про це у п'ятницю 2 грудня пише співробітник російського опозиційного телеканалу "Дождь" Сергій Єрженков на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Прийшов лист на "Дождь". "Мене звати Дмитро Скоробутов, до недавнього часу я був шеф-редактором програми "Вести" (телеканал "Росія", холдинг ВДТРК). 17 серпня 2016 року мене було побито на робочому місці і в робочий час своїм співробітником – режисером. Режисер – алкоголік", - йдеться в матеріалі.

Далі Єрженков переказує історію Скоробутова: "У короткому переказі – керівництво ВДТРК стало на бік режисера-алкоголіка, а шеф-редактора, що 15 років вірою і правдою відслужив каналу, звільнили без вихідної допомоги. Будь-які спроби домогтися справедливості – звернутися з відкритим листом до Олега Борисовича і поскаржитися до трудової інспекції – виявилися марними".

Зневірений кремлівський пропагандист звернувся за допомогою "до країн, де ще цінують свободу слова". "Щоб хоч якось захистити себе, пише автор листа, мені доводиться інформувати про правове свавілля ВДТРК незалежні засоби масової інформації, прес-служби проектів типу "Відкрита Росія", прес-служби Посольства тих країн, які цінують свободу слова".

Щоправда, за місяць до бійки з режисером-алкоголіком шеф-редактор Скоробутов про країни, де цінують свободу, думав інакше. З інтерв'ю красноярської газеті: "Я просто роблю свою роботу, роблю новини, чесно і професійно; в якійсь мірі захищаю інтереси Росії, особливо зараз, коли проти нас ведеться інформаційна війна...", - зазначає Єрженков. Сам Скоробутов керував створенням контенту програми "Весті", що підтримувала тенденційний і пропагандистський тренд в інформуванні громадян РФ про події в Україні: на Майдані, на Донбасі та в Криму.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...