Прийшла справжня зима: Українські Карпати потонули в снігах (фотофакти)

Одну з найвищих вершин - гору Піп Іван Чорногірський, що на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей, засніжило. Місцями сніговий покрив сягає понад півметра.

Фото:Facebook

В Карпати прийшла люта зима. Одну з найвищих вершин - гору Піп Іван Чорногірський, що на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей, засніжило. Місцями сніговий покрив сягає понад півметра. Про це повідомили рятувальники у групі "Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост" у Facebook, інформують Патріоти України.

"Станом на 14:50 (31 жовтня, – 24) на горі Піп Іван Чорногірський хмарно, температура навколишнього середовища -7, вітер західний 5-6 м/с. Товщина снігового покриву 30 сантиметрів, місцями надуви до 50-60 сантиметрів", – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, до кінця тижня осінь передасть естафету зимі. За прогнозами синоптиків, на початку тижня в Україні очікується похолодання – падатиме мокрий сніг.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...