Прийшов до тями: Британський поліцейський, який потрапив до лікарні з отруєним екс-ГРУшником, заговорив

Стан офіцера поліції, який першим надавав допомогу Скрипалю і його дочці, покращився, однак він залишається у важкому стані в лікарні в Солсбері.

Ілюстрація:Громадське радіо

Глава МВС Великобританії Амбер Радд заявила, що офіцер поліції, який, як і екс-шпигун РФ Сергій Скрипаль, був госпіталізований після отруєння нервово-паралітичною речовиною, заговорив. Про це повідомляє The Guardian, інформують Патріоти України.

Стан офіцера поліції, який першим надавав допомогу Скрипалю і його дочці, покращився, однак він залишається у важкому стані в лікарні в Солсбері.

"Двоє осіб, які були метою нападу, як і раніше, знаходяться в дуже важкому стані. Поліцейський розмовляє і йде на контакт, тому я більш оптимістична щодо його стану. Але занадто рано щось говорити. Це нервово-паралітична речовина. Ми як і раніше ставимося до цього дуже серйозно", - сказала вона.

Як повідомлялося раніше, 5 березня британські ЗМІ повідомили про те, що колишній офіцер ГРУ Сергій Скрипаль був отруєний невідомою отрутою в Солсбері.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...