"Прикро, що він певною мірою грає роль корисного ідіота": Відомий український шоумен різко розкритикував Зеленського (відео)

На думку Дмитра Чекалкіна, Володимир Зеленський підігрує російським настроям, коли для прикладу, для "ватної" публіки в Юрмалі представляє Україну як повію та героїню порнофільмів.

Володимир Зеленський. Фото:Прямий

Продюсер і шоумен Володимир Зеленський своєю творчістю інколи підіграє росіянам в їх негативному ставленні до українців. Таку думку в інтерв'ю Апострофу висловив екс-дипломат, шоумен, теле- і радіоведучий Дмитро Чекалкін, зазначають Патріоти України.

Говорячи про скандальну заборону серіалу "Свати" (продюсером якого є Зеленський) в Україні, він зазначив, що у фільмі герой українець показаний в негативному світлі порівняно з росіянином.

"Коли почався цей конфлікт, я просто зайшов у Вікіпедію та подивився, що пишуть російські автори про цей серіал: яка його основна ідея, фабула, в чому конфлікт. Ось є цивілізований сват, освічений, який несе світоч "русского мира", Ковальов і бидловатий, тупуватий, хамуватий українець Будько", - зазначив Чекалкін.

У приклад він також навів інший серіал, в якому українці показані в не найкращому вигляді на тлі росіян. Чекалкін зазначив, що помилкою Зеленського було виносити в публічну площину заяви про утиски в Україні. "Це була помилка, звичайно", - сказав він.

Шоумен не бачить проблеми в тому, що Зеленський зареєстрував свою партію. Однак Чекалкіна хвилює те, як його колега представляє Україну за кордоном.

"В принципі, це не протизаконно і нічого в цьому страшного немає. Прикро просто, що він теж певною мірою грає роль корисного ідіота, підігрує російським настроям, коли для "ватної" публіки в Юрмалі представляє Україну як повію та героїню порнофільмів. Зрозуміло, що ти можеш дозволити собі на якомусь стендапі у нічному клубі в Києві подібне висловити..", - каже він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...