Приплыли в родную "гов*нь": У мережі показали, як Крим потопає у смітті (фото)

​Мальовничі схили і пляжі півострова при російській владі перетворюються на сміттєзвалища.

Фото:Twitter

У мережі показали нові фото з окупованого Росією Криму. Зокрема, в Twitter-акаунті "RoksolanaToday & Крим" опубліковані докази того, що Сімферополь і знамениті пляжі в районі мису Фіолент при місцевій "владі" перетворюються на звалища, зазначають Патріоти України.

Як видно на світлинах, на пляжі Фіолента, який раніше приваблював туристів своїми скелястими берегами, тепер купи сміття і будівельних відходів.

Крім того, в Сімферополі переповнені сміттєві контейнери, а комунальники не поспішають вирішувати цю проблему.

"Симферополь. Улица Крымских Партизан. Тема с мусором стала актуальной. Интересно, в связи с чем город перестали убирать? В связи с говнью", - констатує блогер.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...