"Пришло время доверять России": Італійські ЗМІ опублікували "статтю" Путіна з "цікавими" закликами

Президент РФ заявив, що в світі постійно використовують різноманітні "кліше", наприклад поняття "російської військової загрози", якої, на його думку, не існує.

Путін намагається обдурити італійців. Фото: соцмережі.

Італійська газета La Stampa опублікувала статтю, підписану президентом Росії Володимиром Путіним, під назвою "Прийшов час довіряти Росії, загальний фронт проти терору". Публікація є перекладом частини виступу Путіна на Валдайському форумі, присвяченому міжнародній проблематиці, передають Патріоти України із посиланням на видання "Новая газета".

У матеріалі йдеться про те, що нинішню систему міжнародних відносин постійно "лихоманить", але при цьому деякі партнери Росії "зовсім не прагнуть вирішувати світові проблеми, а деякі структури, що утворилися за часів холодної війни, наприклад НАТО, не змогли адаптуватися до нових умов".

"Ми всі бачимо, що відбувається в Афганістані, Іраку, Лівії та у багатьох інших країнах. Цікаво: де результати боротьби з тероризмом і екстремізмом? В цілому, якщо ми подивимося на весь світ, на регіональному рівні, в окремих областях, ми досягли певних результатів, але боротьба з тероризмом в цілому не увінчалися успіхом, і загроза продовжує зростати", - йдеться у публікації.

На думку Путіна, "протиріччя, пов'язані з перерозподілом економічної могутності і політичного впливу, лише наростають, вантаж взаємної недовіри звужує можливості для того, щоб ефективно відповідати на поставлені перед світовою спільнотою реальні виклики і реальні загрози".

"У нашому розумінні справжнє лідерство сьогодні полягає не в тому, щоб вигадувати ефемерні загрози і, спекулюючи на них, намагатися підім'яти під себе інших, а в тому, щоб бачити реальні проблеми, сприяти об'єднанню зусиль держав у їх вирішенні. І саме так Росія розуміє сьогодні свою роль у світових справах", - заявив Путін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...