​Привіт з Донбасу? У Ростові-на-Дону замінували підступи до школи, вибух покалічив людину, російські силовики на "вухах"

Адміністративний центр Південного федерального округу РФ слугує перевалочною базою для перекидання озброєнь, боєприпасів, кадрових та гібридних військ для підтримки неоголошеної війни проти України.

Це має свою ціну для місцевого населення у вигляді підвищеної небезпеки. Ростовчани давно і не без підстав побоюються ветеранів війни з «хунтою», для котрих місто слугує воротами для повернення до Росії. Жорсткі заходи російських силовиків по фільтрації приїжджих не можуть уберегти РФ від «Донецького синдрому», зазначають Патріоти України.

У четвер, 6 квітня, в центрі Ростова-на-Дону стався вибух, постраждала одна людина. Про це повідомило джерело в правоохоронних структурах регіону.

«Інцидент стався близько 7:00 мск в районі вулиці Соціалістична. За попередніми даними, постраждав чоловік, якому відірвало пальці на руці», - сказав місцевий правоохоронець. Неподалік від місця події знаходиться одна зі шкіл міста, територія оточена, на місці працюють спецслужби.

«За попередніми даними, пристрій здетонував під час прибирання території двірником, чоловік отримав поранення. Наразі момент територія оточена», - заявило інше джерело в МВС РФ. Заняття в школі припинені, дітей не впускають до будівлі. На місці працюють сапери, спецслужби, МНС. Рух транспорту по вулиці перекрито.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...