"Привітали" окупанти зі святом": Українські військові розповіли про наслідки обстрілу Авдіївки (фотофакт)

Декілька 125-мм снарядів влучили у залізничну станцію "Авдіївка". Ушкоджень зазнала станційна електропідстанція, що призвело до знеструмлення залізничної інфраструктури, зупинки руху потягів як пасажирських, так і вантажних.

Наслідки обстрілів у Авдіївці. Фото: "Фейсбук".

Прес-офіцер української сторони СЦКК підполковник Вадим Бакай повідомив подробиці сьогоднішньої атаки окупантів на прифронтову Авдіївку на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

Ось, що пише Вадим: "Сьогодні вночі бойовики незаконних збройних формувань ОРДО обстріляли місто Авдіївку з основного озброєння танка та мінометів калібром 120 мм. Слід відзначити, що стрільбу вони вели по центральній частині міста з напрямків населених пунктів Ясинувата та Яковлівка.

Цього разу руйнувань зазнали будівлі по проспекту Індустріальний. Внаслідок влучання танкового боєприпасу у гараж, де зберігалася автомобільна техніка, пошкоджено дах споруди та виведено з ладу автомобіль марки "Газель". По цьому ж проспекту прямим влучанням танкового снаряду зруйновано частину четвертого поверху житлового будинку. На прилеглій території ушкоджень зазнала й будівля господарського призначення.

Декілька 125-мм снарядів влучили у залізничну станцію "Авдіївка". Ушкоджень зазнала станційна електропідстанція, що призвело до знеструмлення залізничної інфраструктури, зупинки руху потягів як пасажирських, так і вантажних. У деяких місцях перебито залізничну колію та пошкоджено контактну мережу.

Спостережна група української сторони СЦКК задокументувала всі факти грубого порушення режиму припинення вогню та застосування забороненого Мінськими угодами озброєння з боку незаконних збройних формувань ОРДО у місті Авдіївка. Документи фотофіксації передані представникам спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...