Привітали з Миколаєм: Бойовики з "Градів" обстріляли школу і дитячий садок у Новгородському

На щастя діти з вчителями в результаті обстрілу не постраждали.

Установка "Град". Ілюстрація:espreso.tv

Бойовики обстріляли дитячий садок і школу в Новгородському із забороненої Мінськими угодами установки "Град". Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін, інформують Патріоти України.

"Подарунок" від бойовиків "ДНР" напередодні Святого Миколая дітям Новгородського. Близько 12.00 терористи, з боку Горлівки, зробили залп з установки "Град", - написав він.

"На вулиці Радянській осколками посікло дах навчального закладу, в якому поєднані дитячий садок і початкова школа. Завдяки щасливому випадку 70 дітей і 15 вчителів, що там знаходилися, не постраждали", - повідомив Аброськін.

"Також пряме попадання снаряда в житловий будинок на вулиці Комсомольській. Там, на щастя, теж ніхто не постраждав. На місці працює слідчо-оперативна група Дзержинського відділення поліції", - повідомив він.

Згідно з Мінськими угодами, "Гради" повинні бути відведені від лінії розмежування на 70 км.

Відстань між Новгородським і Горлівкою не більше 10 км. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...