Пси режиму: Мережу обурило затримання у Росії противника Путіна (фото)

Інцидент стався під час пікету, на який вийшли прихильники Навального.

Поліція жорстко затримувала мітингувальників у Росії на пікетах за Навального. Фото:соцмережі

Мережу шокувало жорстоке затримання протестувальника на мітингу в Єкатеринбурзі. Фото затримання опублікувало "Эхо Москвы" на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Під час пікету за Навального поліцейські схопили хлопця й передавили йому горло. Йому стало погано. Люди кричали: "Викличте швидку!"", - написали на сторінці видання.

Також з'явилось фото активіста в масці Путіна з Санкт-Петербурга.

У коментарях люди демонструють своє обурення тим, що сталося: "пси режиму", "злочинці в погонах", "будні фашистської Росії", пише Апостроф.

Тим часом, правозахисний сайт ОВС-Інфо оголосив про те, що всього сьогодні затримали 124 людини в різних містах Росії.

"За останніми даними, всього в 23 містах Росії затримано 124 особи. 20 осіб в Липецьку, 18 осіб в Єкатеринбурзі, 12 осіб в Тулі, 11 осіб в Саратові, 10 осіб в Самарі (сімох вже відпустили), 8 осіб в Нижньому Тагілі", - написали там.

Також затримані люди в Калінінграді, Краснодарі, Москві, Пермі, Петербурзі, Пскові, Ростові-на-Дону, Саранську, Саратові, Селятині, Сочі, Ставрополі, Твері, Тюмені, Південно-Сахалінську, Якутську.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...