Психологічний тиск окупантів: У Криму над поселеннями кримських татар літають російські вертольоти - Чубаров

Такі польоти останнім часом - не рідкість в небі над півостровом. Особливо у місцях компактного проживання кримськотатарського народу.

Російські військові вертольоти патрулюють у повітрі над місцями компактного поселення кримських татар у Криму. Ілюстрація:ua.112.ua

В окупованому Криму над селищем кримських татар Сари-Су патрулюють в повітрі російські військові вертольоти. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава Меджлісу Рефат Чубаров, інформують Патріоти України.

За його словами, останнім часом російські вертольоти - не рідкість в небі над півостровом. "В окупованому Криму над селищем кримських татар Сари-Су курсують російські військові вертольоти. Подібні форми психологічного тиску з боку російських окупаційних військ відзначаються останнім часом і в інших місцях компактного поселення кримських татар", - зазначив Чубаров.

Як відомо, 5 вересня почалася активна фаза стратегічного командно-штабного навчання ЗС РФ "Кавказ 2016". Головною відмінністю навчань від попередніх, що проводилися в 2008 і 2012 роках, є проведення маневрів в умовах триваючої російської агресії проти України і значного ускладнення відносин Росії з НАТО.

Проведення Росією цих навчань в Чорноморському регіоні свідчить про опрацювання варіантів можливого конфлікту з НАТО на цьому напрямку. Очікується, що на фінальну частину навчань прибуде президент РФ Володимир Путін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...