Психологи відхилень не помічали: У Вінниці майор застрелився у власному кабінеті

Майор мав десятирічний стаж служби та ідеальний послужний список.

Що довело чоловіка до самогубства? Ілюстрація: 24tv.ua.

У Вінниці 32-річний заступник начальника штабу військової частини заступив на добовий наряд, пройшов інструктаж, медобстеження, отримав зброю, утім, на розвід не вийшов, а застрелився у власному кабінеті, передають Патріоти України із посиланням на ТСН.

Наразі військова прокуратура з'ясовує, що стало причиною суїциду. Майор мав десятирічний стаж служби та ідеальний послужний список. Чоловік служив у зоні АТО, а нещодавно отримав підвищення. У військового залишилися дружина й донька.

"Він пройшов медичне обстеження, а також заходи, пов'язані з психологічною підготовкою. Жодних відхилень не було виявлено, людина була готова до виконання завдань в наряді. Це не молодий офіцер, людина вже з певним досвідом, тобто людина характеризувалася позитивно", - розповів начальник прес-центру командування Повітряних Сил Збройних Сил України Роман Юрчилов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...