"Пусть тренируются на кошечках": Екс-регіоналка Бондаренко уїдливо висловилася про плани створення української православної церкви (відео)

Колишня представниця ПР, як завжди, роздавала свої поради в ефірі пропагандистського шоу на росТБ.

Олена Бондаренко в ефірі пропагандистського ТБ. Фото:скрін відеоЕкс-нардеп від Партії регіонів Олена Бондаренко заявила, що українській владі слід "потренуватися на кішечках", перш ніж створювати помісну православну церкву. Про це вона сказала в ефірі пропагандистської програми "Право голосу" на російському телеканалі ТВЦ, зазначають Патріоти України.

"Послухайте, Україна - багаторелігійна, багатоконфесійна країна. Якщо вже так хочеться тренуватися, нехай тренуються на кішечках. Є католики в Україні. Нехай вони оголосять про те, що вони не будуть підкорятися Ватикану і Папі Римському, нехай створюють свою помісну католицьку церкву", - грубо висловилася екс-нардеп.

"Чудово, правда? Ось позитивізм такий. Нехай вони візьмуть приклад такий і покажуть, як вони це будуть робити", - додала Бондаренко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...