Путч в "республіці"? Захарченко позбавив Пушиліна посади

Ватажок терористів "ДНР" пояснив, що Пушилін тепер займеться переговорами в Мінську з врегулювання конфлікту на Донбасі.

Пушилін і Захарченко. Ілюстрація:antikor.com.ua

За словами ватажка терористів "ДНР" Захарченка, "голова народної ради ДНР" Денис Пушилін буде активніше працювати на інших ділянках роботи. Про це пишуть ФАКТЫ, передають Патріоти України.

Як відомо, керівником "центрального виконкому" громадського руху "Донецька республіка" був Денис Пушилін. З сьогоднішнього дня Захарченко відсторонив його від посади. "Виконком" тепер очолить "генеральний директор" драмтеатру Наталія Волкова.

Захарченко пояснив, що Пушилін займеться переговорами в Мінську з врегулювання конфлікту на Донбасі: "Сподіваюся, ми вирішимо вирішити конфлікт з Україною шляхом дипломатичної роботи". Ще Пушиліну належить активно зайнятися "інтеграцією Донбасу з Російською Федерацією". "Тут нам потрібен прорив", - заявив ватажок бойовиків. Судячи з усього, з Кремля прийшло нове розпорядження.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...