"Путін і його режим повинні заплатити реальну ціну за напад на демократію", - сенатор Маккейн

Закон про санкції проти РФ посилає потужний сигнал, що Сполучені Штати будуть притягати до відповідальності за агресивну і дестабілізаційну поведінку.
Джон Маккейн. Фото: ЕРА.

Законом про нові санкції, зокрема проти РФ, висловлено наполегливу вимогу американського народу, щоби президент РФ Володимир Путін заплатив за напад на демократію, порушення прав людини, окупацію Криму і дестабілізацію України, ідеться в заяві сенатора від Республіканської партії Джона Маккейна у зв'язку з підписанням президентом США Дональдом Трампом цього закону. Новину передають Патріоти України.

"Хоча американський народ, безумовно, сподівається на поліпшення відносин із Росією, те, що цей закон дійсно є, – це наполегливість у тому, що Володимир Путін і його режим повинні платити реальну ціну за напад на нашу демократію, порушення прав людини, окупацію Криму і дестабілізацію України. У цьому критичному питанні політики національної безпеки Конгрес діяв у дусі національної єдності, щоб виконати волю американського народу. І тому важливо, аби президент дотримувався букви та духу цього закону і повністю виконував усі його положення", – зазначив він.

Маккейн додав: закон посилає потужний сигнал, що Сполучені Штати будуть притягати до відповідальності за агресивну і дестабілізаційну поведінку, яка загрожує національним інтересам США, а також союзників і партнерів.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...