Путін натиснув на кнопку: У мережі висміяли "доленосний момент" (фото, відео)

Кнопка, що запускає аміачну установку, це, безумовно, не так цікаво, як ядерна кнопка, за допомогою якої, Росія може перетворити Америку "в радіоактивний попіл". Тому Путін натиснув на неї без особливого ентузіазму.

Путін натиснув на кнопку. Фото: скріншот з відео.

Керівництво аміачного цеху знайшло доречним попросити "самого ввічливого" президента попрацювати у них на підприємстві кнопкодавом. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

Президент Російської Федерації Володимир Путін, натиснувши на величезну кнопку "Старт", запустив установку з виробництва аміаку - "Аміак-4", що належить компанії "Акрон". Дане виробниче підприємство розташовується в Новгородській області, а аміачна установка є найбільшою в країні.

На заводі "Акрон" Путін взяв участь у запуску виробництва рідкоземельних металів і ознайомився з його основними виробничими процесами. Президента супроводжував міністр промисловості і торгівлі Денис Мантуров, а також помічник глави держави з економічних питань Андрій Бєлоусов.

Голова координаційної ради групи "Акрон" В'ячеслав Кантур і заступник начальника виробництва Роман Дмитрієв ознайомили Путіна з виробництвом рідкісноземельних елементів. Кнопка, що запускає аміачну установку, це, безумовно, не так цікаво, як ядерна кнопка, за допомогою якої, за висловом путінського пропагандиста Кисельова, Росія може перетворити Америку "в радіоактивний попіл". Тому Путін натиснув на неї без особливого ентузіазму, що чітко видно на відповідному відео.

Варто відзначити, що Путін постійно бере участь в подібних заходах, створюючи чудові нагоди для троллінгу в соціальних мережах. Так, в травні 2011 року він тестував "Ладу". Машина завелася тільки з п'ятого разу, не зумівши швидко пристосуватися до електронної педалі газу. Подібні казуси відбувалися і в подальшому, після чого в Мережі з'явилася карикатура з запасними "Ладами" і запасними Путіними.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...