Путін наважився: Розпочалась шалена атака на Алеппо, оплот сирійської опозиції частково захоплений

Урядові війська просуваються вглиб історичного центру Алеппо і вже захопили район Аль-Фарафіра на північному заході міста.

Алеппо. Фото: ruposters.ru.

Урядові війська Башара Асада почали наземний наступ на місто Алеппо. Війська наступають з чотирьох напрямків і вже захопили один з районів на північному заході міста. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на DW.

Згідно з повідомленням, армія Асада веде наступ з чотирьох напрямків. Наземній операції передували авіаудари протягом декількох останніх днів. Урядові війська просуваються вглиб історичного центру Алеппо і вже захопили район Аль-Фарафіра на північному заході міста.

За останні дні в результаті бомбардувань в Алеппо загинули понад 260 осіб. 27 вересня Всесвітня організація охорони здоров'я закликала до негайного створення гуманітарних коридорів для евакуації хворих і поранених зі східної частини міста.

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...