Путін недвозначно натякнув, звідки може початися новий виток війни, - Чубаров

Росія за два роки заповнила повністю окупований нею Крим військовою технікою, перетворивши його територію на військовий плацдарм і остаточно відкинувши ті мотивації, якими намагалася обдурити кримське населення та зовнішній світ.

Рефат Чубаров. Фото: inforesist.org.

Перетворивши аннексований Крим у шостий суб'єкт Південного федерального округу (ПФО), Росія дуже чітко сказала всьому світові, що півострів перетворено на військовий плацдарм. Про це сказав нардеп Рефат Чубаров в ефірі "Вечірнього прайму" на 112 Україна, передають Патріоти України.

"Це говорить про те, що Росія за два роки заповнила повністю окупований нею Крим військовою технікою, перетворивши його територію на військовий плацдарм і остаточно відкинувши ті мотивації, якими намагалася обдурити кримське населення, зовнішній світ, розповідаючи, що буде піклуватися про Кримський федеральний округ, Республіку Крим", - розповів Чубаров.

За словами нардепа, Росія дуже чітко сказала всьому світу: Крим перетворюється у військовий плацдарм і вони будуть використовувати цю територію. "Як інструмент проведення зовнішньої політики і кримська земля, і населення будуть приведені до так званих загальноросійських стандартів. Це буде повністю російський побут, російські звичаї, церква і культура", - заявив Чубаров.

Він зазначив, що за великим рахунком це удар і по етнічних росіянах, оскільки тепер вже для облудних ходів Росія не буде говорити про Крим як про курорт, про розвиток аграрного сектора. "Це буде частина південного федерального округу, який повністю готовий до війни. Крим стає територією Росії, звідки вона може почати війну", - підкреслив Чубаров.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...