Путіна на три літери: До приїзду гаранта РФ у Крим містами ширяться антиокупаційні листівки та графіті (фотофакти)

Написи та графіті змусили представників окупаційної влади змінити програму "святкового" візиту до окупованого Криму для "святкування" річниці анексії.

Антипутінські написи у Криму. Фото: соцмережі.

У анексованому Росією Криму на активістів, які виступають проти окупації півострова, відкривають карні справи за статтею "тероризм", а сайти, на яких розміщено антиросійські матеріали, блокують. Про це Українській правді повідомили співрозмовники у розвідці, передають Патріоти України.

"Напередодні візиту президента РФ Володимира Путіна до окупованого Криму на півострові відбулась низка протестних акцій невдоволених кримчан: у всіх містах вранці 17 та 18 березня були помічені графіті із зображенням карикатури "Путлер", листівки з антипутінськими гаслами. Також невідомі повідомили про мінування Сімферопольського аеропорту, автовокзалів АРК та центральних готелів міст Сімферополь та Севастополь", - повідомили вони.

Фото провокаційних надписів проти РФ і Путіна з'явилися у мережі. За словами співрозмовників, це змусило представників окупаційної влади змінити програму "святкового" візиту до окупованого Криму для "святкування" сумнівної події (річниці анексії). "Путін фактично скасував візит та участь у "святкових" заходах у Севастополі та Сімферополі. Він зупинився у Керчі, де провів коротку нараду з представниками окупаційного режиму півострову з приводу необхідності покращення економічної ситуації, енергомосту та будівництва мостової переправи", - повідомили вони.

За даними співрозмовників, кримська влада та ФСБ РФ "лютують на півострові": у Сімферополі та Севастополі вулиці чергують патрулі – 2-3 поліцейських та 1 представник ФСБ, у Севастополі до цього додатково залучено військовослужбовців ЧФ РФ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...