Путіноїди не підкачали: Матч Ліги чемпіонів у Москві завершився расистським скандалом

​Російські фани показали свою "культуру", за яку їм загрожують серйозні санкції.

Садіо Мане. Фото:LiverBird.ru

25-річний темношкірий нападник "Ліверпуля" та збірної Сенегалу з футболу Садіо Мане під час матчу другого туру групового етапу Ліги чемпіонів зі "Спартаком" в Москві (1:1) піддався расистським образам з боку вболівальників російського клубу. Про це пише Плюс Спорт, передають Патріоти України.

Під час гри фанати "Спартака" імітували крики мавп у ті моменти, коли Мане торкався м'яча. Садіо попросив вболівальників припинити таку поведінку, але фани московської команди його не послухали.

Мане здійснив гольову передачу на Коутіньйо на 31 хвилині, що принесла нічию англійському клубу. На 70 хвилині зустрічі Садіо замінили на Деніела Старріджа.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...