Радість бачити кохану: Німецькі лікарі частково відновили зір Жемчугову (фото)

Володимир і його дружина Олена, які нині перебувають в Кельні, не втрачають бадьорості та почуття гумору.

Родина Жемчугових. Фото: "Фейсбук".

Володимиру Жемчугову, який понад місяць перебуває на лікуванні в Німеччині, частково відновили зір. Про це пише у Фейсбуці журналіст Азад Сафаров, який взяв інтерв'ю у родини Жемчугових у Кельні, передають Патріоти України.

"Вже одне око відновили. Буде і друге", - повідомив він. За словами Сафарова, Володимир і його дружина Олена, які нині перебувають в Кельні, не втрачають почуття гумору.

"Ці двоє стільки пережили разом, що тільки дивуєшся, звідки у них іще бадьорість, почуття гумору і оптимізм", - коментує журналіст. Житель Луганської області Володимир Жемчугов майже рік перебував у полоні бойовиків "ЛНР". Його звільнили 17 вересня 2016 року - чоловік втратив кисті рук та осліп. У Німеччині він лікується з жовтня.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...