Раптова агресія: На Харківщині мавпи покалічили співробітника зоопарку

Постраждалим виявився 51-річний чоловік, якого доставили в лікарню з рваними ранами на тілі.

У Харківській області мавпи несподівано накинулися на працівника зоопарку, в результаті чого чоловік втратив кілька пальців і вухо. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Харківській області, передають Патріоти України.

Зазначається, що нещасний випадок стався в одному із зоопарків, розташованому в Дергачівському районі. Постраждалим виявився 51-річний чоловік, якого доставили в лікарню з рваними ранами на тілі. У даний час стан його здоров'я стабільний.

"Працівники поліції, які прибули на місце події за викликом колег постраждалого, встановили, що працівник отримав тілесні ушкодження під час виконання своїх професійних обов'язків. За словами свідків, чоловік зайшов в клітку з мавпами, щоб погодувати їх. Несподівано тварини накинулися на нього", - сказано в повідомленні.

Так, в результаті нападу у потерпілого травматичним шляхом ампутована права вушна раковина і кілька пальців рук. У даний час вирішується питання про відкриття кримінального провадження. За фактом проводиться перевірка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...