"Разговоры о том, что футболисты никого не убивали, выглядят смешными, – это не аргумент", - високопосадовець ФФУ про долю тих, хто грав під прапорами "ЛДНР"

Футболісти-зрадники пропагували прапор терористичної організації, через яку гинуть українці.

Ігор Кочетов. Фото: espreso.tv.

Глава комітету з етики та чесної гри ФФУ Ігор Кочетов вважає, що не можна допускати футболістів, які виступали за невизнані збірні "ДНР" і "ЛНР", до матчів чемпіонату України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на tribuna.com.

«Розмови про те, що футболісти нікого не вбивали, виглядають смішними, - це не аргумент. Футболісти пропагували прапор терористичної організації, через яку гинуть українці. Це недопустимо. Таким спортсменам немає виправдання. У КДК сидять не просто українці, патріоти. Я в це вірю. Вони приймуть адекватне рішення. Позиція всіх футбольних інституцій повинна бути чітка і жорстка», - сказав Кочетов.

Нагадаємо, комітет з етики рекомендував КДК ФФУ не допускати Олександра Ясковича, що грав за збірну "ЛНР," до змагань.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...