"Разведчик Кадыров, вершитель судеб": Адвокат Онищенка прокоментував скандальні заяви клієнта про "компромат"

Обурений Онищенко через це вже назвав Циганкова "засланим козачком".

Олександр Онищенко. Фото: соцмережі.

Адвокат нардепа Олександра Онищенка Андрій Циганков вважає, що його клієнт вирішив обміняти компромат на своє не переслідування. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Суть проста, я вам - матеріали на президента України, а ви мені, дорогі американці, гарантії, що мене в рамках газової справи НАБУ і САП турбувати не буде, як і в справі підкупу депутатів, — написав адвокат.

Циганков написав, що заарештовані фігуранти "газової справи" тепер також повинні самі визначатися зі своєю позицією. Він додав, що виступає за те, щоб Онищенко опублікував їхні бесіди. "Я особисто, тільки за те, щоб народний депутат Онищенко опублікував бесіди. Країна дізнається дуже багато нового і цікавого, особливо про ставлення розвідника, а саме така освіта у клієнта, щодо однодумців і однопартійців, і про їх роль, яку їм готували в газовій справі", – додав він.

У коментарях Онищенко назвав Циганкова "засланим козачком". Він пообіцяв, що вони з адвокатом ще поговорять з цього приводу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...