"Реакция, вызывающая уважение": Янукович похвалив Путіна за напад на Україну

Однак колишній президент чомусь заявив, що анексія Криму це «недобре».

Віктор Янукович. Фото: fraza.ua.

Екс-президент України Віктор Янукович під час прес-конференції в Ростові-на-Дону заявив, що введення Володимиром Путіним військ на територію України під виглядом нібито «захисту російськомовного населення» - це гідний вчинок, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

Янукович прокоментував запитання журналіста, про те, чи підтримує він факт окупації частини України, яку підтвердив президент Росії своєю заявою, що «був змушений захищати російськомовних в Криму і в Донбасі». «Я на эту тему имел разговор с Владимиром Владимировичем Путиным. Это его, можно сказать, позиция как человека, как гражданина России … и как патриота. Здесь от того что я соглашусь с ним, или не соглашусь, это не имеет никакого значения. Она (реакция,- Ред.) достойная. Я бы сказал вызывающая уважение», — заявив втікач.

Також він заявив, що анексія Криму це «недобре». «Как я отношусь к ситуации по Крыму? Хорошо? Что Крым отделился от Украины или нет? Нет. Не хорошо», — резюмував Янукович.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...