Рейдери? Навколо фабрики в Житомирі відбувається силове протистояння (відео)

На місці чергує поліція.

Кадр з відео.

Увечері 30 грудня входи на територію Житомирської кондитерської фабрики перекрили співробітники поліції. Про це пишуть житомирські ЗМІ, повідомляють Патріоти України з посиланням на на ЛІГА.net.

Після 19.00 в Житомир з боку Києва в'їхало кілька автобусів з невідомими особами спортивної статури. Близько 20.00 вулиця Щорса в районі кондитерської фабрики була перекрита співробітниками поліції, пропускали тільки громадський транспорт. Поліцейські в шоломах і бронежилетах блокували входи на територію фабрики.

Пізніше біля кондитерської фабрики розмістилося кілька вантажних машин, які перекривають в'їзд на фабрику, і близько сотні осіб, у тому числі - хлопці у спортивних костюмах, особи яких закриті масками або капюшонами. На місці події також перебували начальник головного управління Нацполіціі в Житомирській області Валерій Рудик та мер Житомира Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 17 грудня Національне антикорупційне бюро прийняло заяву президента компанії "Житомирська кондитерська фабрика Ігоря Бойка" про спробу рейдерського захоплення. Він заявив, що до спроби захоплення причетні міністр юстиції Павло Петренко і депутат Сергій Пашинський. Останній назвав рейдером самого Бойка.

Раніше, в листопаді, компанія ЖКФ повідомила, що нібито Пашинський готує її захоплення за допомогою незаконних рішень тернопільського суду. Бойко тоді заявляв, що для цього в Житомир були спрямовані автобуси з ТІТУШКИ. Сам Пашинський від цього відхрещувався. За його словами, фабрику в 2011 році у справжнього власника відібрали екс-заступник глави Адміністрації президента Андрій Портнов і фінансист Януковича Юрій Іванющенко. Він допустив, що зараз справжній власник повертає свою власність.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...