Реліквія для ЗСУ: Підбитий на Донбасі у 2014 український танк перетворять на пам'ятник (відео)

Терористи розстріляли бронемашину, коли українські бійці рухалися на передову в напрямку Пісків.

Український танк, який бойовики підбили на Донбасі у 2014 році, перетворять на пам'ятник. Про це розповідається в сюжеті на каналі Військового телебачення України, в Youtube, передають Патріоти України.

Остов танка Т-64, який стояв на в'їзді в село Піски під Донецьком евакуювали в місто Покровск. У місті його перетворять на пам'ятник військовим АТО, заявила в ефірі Армія.FM начальниця прес-служби ОТУ "Донецьк" Анастасія Соколова.

"Танк з-під Пісок був підбитий 14 вересня 2014 року в районі селища Первомайське. Тоді загинули 8 військовослужбовців - Дніпро-1 і ЗСУ. Сьогодні був евакуйований в Покровск. З цього танка зроблять пам'ятник і танк стане частиною Меморіалу гідності. Організатори хочуть залишити його таким, яким він є зараз. Його трохи почистять, але особливих змін ніхто робити не буде. Цей пам'ятник залишиться таким, як нагадування про ті події, які відбулися в зоні АТО", - розповіла Соколова.

Ініціатором створення Меморіалу є міська рада Покровська. Зараз вони проводять розробку ідеї ансамблю.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...