Резервація "русского мира": "Все мы в ж*пе. У руля люди, у которых не было ничего и никогда" - донеччани обурені забороною залишати межі "ДНР"

Напередодні так званий "Мін'юст ДНР" визнав, що "народна влада" має право обмежити виїзд боржників за межі "республіки".

Ілюстрація:Корреспондент.net

Збулося те, чого так боялися жителі Донбасу: їх територію дійсно зробили резервацією, з якої з кожним днем все важче вирватися в цивілізований світ. 28 листопада так званий "Мін'юст ДНР" визнав, що "народна влада" має право обмежити виїзд боржників за межі "республіки". Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

"Одним з інструментів впливу на боржника є тимчасове обмеження боржника у праві виїзду за межі" ДНР ", - повідомляє прес-служба "відомства". - Державному виконавцю надано право в разі ухилення боржника від виконання зобов'язань, покладених на нього рішенням, звертатися до суду за встановленням тимчасового обмеження у праві виїзду боржника за межі "ДНР" до виконання зобов'язань за рішенням".

Після того як боржник погасить заборгованість, йому знову дозволять виїжджати з "республіки". При цьому в так званому "Мін'юсті ДНР" не уточнили, хто саме потрапить під це покарання.

У соціальних мережах ця новина вже викликала хвилю критики. Люди не розуміють, торкнеться це аліментників, боржників за комунальні послуги чи інших. Також жителі окупованих територій обурені великими боргами по зарплаті з боку "ДНР" та жорсткими нововведеннями.

“А я бы чип вживлял с токсином, только выехал за пределы “ДНР” и все - амба . Ну а если серьезно, то "власть", видя такую тенденцию, что все более- менее вменяемые граждане уезжают на заработки, а то и просто бегут от нищеты и войны, вносят так сказать коррективы . Что им остается делать, самим в шахту лезть или поезда водить, а выехало много людей и еще больше собирается...”.

“Пусть сначала сделают зарплаты, которые будут соответствовать нынешним ценам, а то как зарплаты платить - так денег нет, война, а как за коммуналку платить - так отдайте последнее, а сами голодные сидите и за войну никто не вспоминает”.

“У меня нормальная семья, муж шахтер, но коммуналку не могу оплачивать, долг по воде и свету 4–5 тысяч, а с чего платить, когда платят копейки кусками. На календаре ноябрь, а платят за июль. Когда муж получает эту тысячу, ее экономишь, т. к. когда следующий раз дадут, не известно. Плюс еще маленький ребенок. И получается, что долг копится”.

“Что тут обсуждать. Все мы в жопе. У руля люди, у которых не было ничего и никогда. Образования тоже. Просвет в жизни нашей - это свет в конце тоннеля. Но не ДНР”, - пишуть користувачі в соцмережах.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...