Рядовий Размозня був не промах: Бойовик застрелив "начальника штабу ЛНР"

Застрілений "начальник штабу" з Біловодська (Луганської області), тому навіть родичі не зможуть поховати його у селі, де він жив.

Бойовики "ЛНР". Фото: соцмережі.

Терорист "ЛНР" під час сварки застрелив свого "начальника штабу". Про це повідомляє джерело Depo.Донбас, передають Патріоти України.

За непідтвердженими даними, інцидент стався під час словесної перепалки двох бойовиків. "01.11.2017, військовослужбовець 13-го батальону (Ровеньки (ППД), Жовте, Крута Гора, Раївка) 4-ої ОМСБр 2 АК НМ "ЛНР" рядовий Размозня, перебуваючи у наряді, застрелив начальника штабу", - повідомляє джерело.

Як стало відомо, застрілений "начальник штабу" з Біловодська (Луганської області), тому навіть родичі не зможуть поховати його у селі, де він жив.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...