Родичі високопосадовця Нацполіції стали власниками нових квартир в Києві та Дніпрі

За словами батька Ігоря Звездіна Валерія, кошти на майно він заробив в Росії.

Родичі високопосадовця стали власниками нових квартир. Фото: скріншот з відео.

Родичі заступника голови департаменту захисту економіки Національної поліції Ігоря Звездіна стали власниками квартир в Києві та Дніпрі і таунхаусу під Києвом після його підвищення по службі. Про це йдеться у сюжеті програми "Схеми", передають Патріоти України.

Навесні 2017 року право власності на вже готову квартиру оформив на себе Валерій Звездін – батько посадовця (майнові права на неї були придбані в грудні 2015 року). У квітні 2017 року він також придбав ділянку та частину таунхаусу на 124,6 квадратних метра у Вишгороді. З 2014 року Валерій Звездін також володіє автомобілем Toyota Highlander, право на управління яким є у поліцейського Ігоря Звездіна.

Коли Ігор Звездін працював начальником управління захисту економіки в Дніпропетровській області у 2016 році, його теща сплатила пайовий внесок і згодом отримала акт прийому-передачі квартири в новобудові в Дніпрі.

За словами батька Ігоря Звездіна Валерія, кошти на майно він заробив в Росії. "Я працюю в Сургуті, заступником директора будівельної компанії. 25 років там працюю. Зараз так, перебуваю тут (в Україні), у відпустці", – зазначив він.

Ігор Звездін на письмовий запит "Схем" на час виходу передачі не відповів. Із задекларованого власного майна родини Ігоря Звездіна – квартира та будинок у Луганську, 2 автомобілі та кошти в розмірі близько 75 тисяч доларів. Ігор Звездін працює правоохоронцем понад 18 років, його дружина Наталія Звездіна – співробітниця Генеральної прокуратури України.

У серпні-листопаді 2015 року Ігор Звездін очолював управління протидії злочинності у Луганській області. У листопаді 2015 – грудні 2016 років він був начальником управління захисту економіки у Дніпропетровській області Департаменту захисту економіки Нацполіції, а з грудня 2016 року обіймає посаду заступника начальника департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...