"Росії потрібно дати зрозуміти, що все, що відбулося, - це дуже погано": Три країни оголосили про бойкот етапу Кубка світу з біатлону у РФ

22 грудня робоча група Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) винесе свої рекомендації щодо ситуації з допінгом в російському біатлоні.

Чеські біатлоністки не поїдуть у Тюмень. Фото: www.vinegret.cz.

У союзі біатлоністів Норвегії, Великобританії та Чехії заявили про бойкот восьмого етапу Кубка світу з біатлону, який повинен пройти в Росії. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Газета.ru.

Президент Федерації біатлону Чехії Іржі Хамза зізнався, що біатлоністи національної збірної мають намір бойкотувати етап Кубка світу, який запланований у Тюмені. "Я не можу уявити, що етап у Тюмені все-таки відбудеться. Хоча б з тієї причини, що спортсмени туди не поїдуть. Принаймні, чеських біатлоністів там не буде, ми вже про це домовилися", - заявив Хамза.

"Росії потрібно дати зрозуміти, що все, що відбулося, - це дуже погано", - додав чеський чиновник. Генеральний секретар Союзу біатлоністів Великобританії Марк Гудсон оголосив про бойкот етапу Кубка світу в Тюмені, запланованого на першу половину березня. "Минулими вихідними керівництво Союзу біатлоністів Великобританії ухвалило одностайне рішення про бойкот восьмого етапу Кубка світу в Тюмені", - повідомив Гудсон.

Союз біатлоністів Норвегії готовий відмовитися від участі своїх спортсменів у восьмому етапі Кубка світу в Тюмені, в разі якщо Міжнародний союз біатлоністів (IBU) не проведе негайних заходів щодо російських спортсменів. "Сьогодні Норвегія зажадала, щоб IBU позбавив Росію біатлонних змагань і негайно дискваліфікувала всіх російських біатлоністів, згаданих у доповіді Макларена. Якщо цього не відбудеться, Норвегія розглядатиме бойкот змагань у Росії", - повідомляється в заяві Союзу біатлоністів Великобританії (BBU) як один з аргументів до переносу етапу з Тюмені. 22 грудня робоча група Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) винесе свої рекомендації щодо ситуації з допінгом в російському біатлоні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...