Росія напередодні своєї четвертої революції? Гіркін набрався нахабства назвати "помазаника" "жінкою легкої поведінки"

У режима Путіна є шанс влаштувати велике свято для всього чесного людства, рухнувши в ювілейний 2017 рік. Адже на Росії піднімається та ж чорна, зла сила, котра знесла останнього коронованого царя Московської держави. Такого ж невдаху, як і ВВП.

Терорист Гіркін. Фото: hronika.info.

Нещодавно російський терорист Ігор Гіркін (під час участі у війні на Донбасі він називав себе Стрєлковим) дав інтерв’ю одному з пропагандистських каналів, розкритикувавши в ньому зовнішню політику Кремля. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на портал Цензор.нет.

Так, російський терорист висловлювань не вибирав: називав Путіна і проституткою, і «царьком». Особливе обурення Гіркіна викликає відсутність у Путіна рішучості, аби будувати омріяну російськими імперцями державу. Наприклад, коментуючи питання Курильських островів і територіального спору щодо них з Японією, терорист наголосив, що «не тому типу, який носив чемодан за Собчаком, торгувати територіями». Крім того, зазнала критики і позиція Кремля щодо України: «у 2014 році цей злякався і почав відступати назад. Тепер ситуацію вже не переломити. Путін буде відступати, і не зупиниться на цьому шляху, він продасть все, навіть Кремль».

Щодо стосунків з Китаєм, у якому російська пропаганда бачить «перспективного партнера», Гіркін теж песимістичний. За його словами, «вся діяльність Путіна останнім часом виглядає приблизно так – він бігає за Сполученими штатами, як проститутка, а коли ті його відсилають подалі, розвертається до Китаю. Там у нього виторговуються якісь преференції і виставляють за двері. І тоді починається нове коло».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...