Росія переправила у Крим небезпечні боєприпаси, - розвідка

З огляду на факт проведення навчань і заяв російської сторони про те, що до 2019 р. вона розмістить передові ядерні ракети в Калінінграді, задуматися є про що.

Вадим Скібіцький. Фото: www.ipnews.in.ua.

Вадим Скібіцький, заступник голови української служби розвідки стверджує, що на території окупованої Автономної Республіки Крим можуть перебувати ядерні боєприпаси. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

За його словами, ще в квітні-травні цього року Російська Федерація проводила на півострові масштабні військові навчання. В рамках їх проведення вона практикувала доставку небезпечних боєприпасів на територію АРК. Крім цього, РФ перемістила до Криму ракетні пускові установки, морські судна, а також літаки. Їх використовують для запуску ядерних ракет.

Вадим Скібіцький зазначає, що в даний момент зі стовідсотковою впевненістю говорити, що РФ тримає в Криму боєприпаси, підстав немає. Однак, з огляду на факт проведення навчань і заяв російської сторони про те, що до 2019 вона розмістить передові ядерні ракети в Калінінграді, задуматися є про що.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...