Росія продовжує горіти: У Волгограді згоріла вражаюча кількість будинків

Через вітер, пориви якого досягали до 25 метрів в секунду відбулися ландшафтні загоряння практично по всій території області.
Пожежа під Волгоградом. Фото: ria.ru.

Ландшафтні пожежі знищили більше 150 будівель в Волгоградської області. Про це повідомив начальник головного управління МНС по Волгоградській області Олег Гребенюк, передають Патріоти України із посиланням на РИА "Новости".

"З 12.50 (час аналогічний київському) на всій території Волгоградської області відбулося різке погіршення оперативної обстановки в зв'язку з несприятливими метеоумовами. Через вітер, пориви якого досягали до 25 метрів в секунду відбулися ландшафтні загоряння практично по всій території області. Найбільш складна обстановка склалася в шести муніципальних утвореннях, в тому числі в Волгограді. В результаті ландшафтних загорянь знищено 151 будова. Площа пожежі, пройдена вогнем, уточнюється", - сказав Гребенюк під час засідання робочої групи урядової комісії з попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій. Зазначається, що число знищених будівель ще буде уточнюватися. Даних про постраждалих немає.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...