Росія завершила будівництво чотирьох військових баз на території Арктики

Міністр оборони РФ заявив, що також зводяться військові об'єкти на островах Котельний, Врангеля, Середній, Нова Земля, мисі Шмідта.

Росія збудувала в Арктиці чотири військові бази. Ілюстрація:wartime.org.ua

Росія завершила облаштування чотирьох військових баз в Арктиці. Про це заявив міністр оборони РФ Сергій Шойгу, передають Патріоти України з посиланням на Газета.ру.

"На островах Північного Льодовитого океану завершено облаштування чотирьох військових баз, розпочато будівництво містечка на острові Земля Олександри, зводяться військові об'єкти на островах Котельний, Врангеля, Середній, Нова Земля, мисі Шмідта", - сказав він.

Раніше повідомлялося, що понад 400 об'єктів військової інфраструктури російська влада має намір добудувати в Арктиці до кінця 2015 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...