"Росіян на Донбасі немає": Кремлівські пропагандисти показали «ветерана АТО», що симпатизує бойовикам (відео)

Мединський, якого представили як ветерана АТО, а тепер журналіста, в ефірі програми каналу «Росія 1» розповів про свою службу в зоні АТО і позицію по відношенню до противника.

Псевдоветеран АТО на рос ТБ. Фото: скріншот з відео.

В ефірі одного з російських телеканалів в політичній програмі з'явився якийсь Олександр Мединський, якого представили як колишнього українського військовослужбовця. Він заявив, що ЗСУ на Донбасі вбивають переважно «своїх». Відео опублікували відразу декілька блогерів, новину передають Патріоти України.

Мединський, якого представили як ветерана АТО, а тепер журналіста, в ефірі програми каналу «Росія 1» розповів про свою службу в зоні АТО і позицію по відношенню до противника. «Так, ми розуміємо, що Росія допомагає Новоросії, приходить певна техніка, я особисто був свідком вилучення «Шмеля», який виготовляється тільки в РФ. Є інструктори з Російської Федерації і є добровольці, але ми вбиваємо в більшій мірі своїх співгромадян», - заявив Мединський.

На запитання ведучого, чому він пішов з ЗСУ, той відповів, що це рішення - його особиста помста системі. Оскільки раніше він зіткнувся з недоліками української системи охорони здоров'я: поки воював в АТО, у нього вдома мало не померла мама. Тому вирішив звільнитися.

Під час програми Мединський кілька разів закликав перестати вести обстріл обидві сторони. Він виступає за мир в регіоні. «Подивіться на Георгія Туку, на якого всі рівняються, наш головний волонтер, який був, зараз вже не називає Донбас окупованою територією. Він каже: немає ознак окупації. А ще ми подивимося, що люди з низькою соціальною відповідальністю скажуть завтра. Завтра вони скажуть, так там виявляється дійсно російських військ не було. Ми вбивали своїх», - сказав «ветеран».


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...