Росіяни будуть їсти мутантів з присмаком мигдалю: науковці винайшли нові сорти овочів

В Астраханській області вчені схрестили гарбуз, патисон та кабачок, і навіть дали новим сортам дивні назви

Схрещування різних видів стали майбутнім Росії. Фото: funday.com.ua

У Росії вчені займаються виведенням нових видів овочів. Астраханські науковці схрещують гарбуз, кабачок та патисони. Про це інформують Патріоти України з посиланням на "Депо".

Як повідомив ТАСС заввідділом селекції баштанних культур Всеросійського НДІ зрошуваного овочівництва і баштанництва Сергій Соколов, один з гібридів під назвами "патичок", "тиквопат" і "кабаксон" до кінця року буде переданий до державного реєстру для регістрації.

"У всіх цих гібридних форм оригінальний присмак, люди по-різному його називають: комусь здається, що присмак мигдальний, кому-то, що горіховий. Найсмачніші тиквопати - у них більш щільна консистенція і самий насичений присмак", - зазначив Соколов.

Якщо так і далі піде, то наступним кроком буде схрещування кукурудзи з помідорами, а потім і на тварин та людей перейти можна.

Як вибрати пароочисник для дому

вівторок, 24 вересень 2024, 17:19

В сучасній оселі з'являється все більше техніки, яка суттєво полегшує щоденне прибирання. Очищення поверхонь без використання хімічних засобів стає можливим завдяки пароочиснику. Ефективний у боротьбі з брудом, мікробами та пилом, прилад чудово підходи...

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...