Росіяни будуть їсти мутантів з присмаком мигдалю: науковці винайшли нові сорти овочів

В Астраханській області вчені схрестили гарбуз, патисон та кабачок, і навіть дали новим сортам дивні назви

Схрещування різних видів стали майбутнім Росії. Фото: funday.com.ua

У Росії вчені займаються виведенням нових видів овочів. Астраханські науковці схрещують гарбуз, кабачок та патисони. Про це інформують Патріоти України з посиланням на "Депо".

Як повідомив ТАСС заввідділом селекції баштанних культур Всеросійського НДІ зрошуваного овочівництва і баштанництва Сергій Соколов, один з гібридів під назвами "патичок", "тиквопат" і "кабаксон" до кінця року буде переданий до державного реєстру для регістрації.

"У всіх цих гібридних форм оригінальний присмак, люди по-різному його називають: комусь здається, що присмак мигдальний, кому-то, що горіховий. Найсмачніші тиквопати - у них більш щільна консистенція і самий насичений присмак", - зазначив Соколов.

Якщо так і далі піде, то наступним кроком буде схрещування кукурудзи з помідорами, а потім і на тварин та людей перейти можна.

Ідіократія і фарт

субота, 6 грудень 2025, 18:58

Повідомлення про знайдені при обшуку в Єрмака окультні предмети наштовхнули на важливу тему. Навіть поява пізніше версії, що про "ляльку вуду" тощо — це такий жарт, не скасовує ані важливості, ані теми. Адже чимало людей пам'ятають кількість амулетів, ...

"Не знайшли ознак": Учені спростували популярний міф про жіночий мозок

понеділок, 24 листопад 2025, 23:35

Популярний міф про те, що у жінок мозок деградує швидше, ніж у чоловіків, спростували науковці з Університету Осло. Як виявилося, процес нормального старіння не чинить на жіночий мозок сильнішого впливу, ніж на чоловічий. Про це йдеться у дослідженні, ...