Як повідомив ТАСС заввідділом селекції баштанних культур Всеросійського НДІ зрошуваного овочівництва і баштанництва Сергій Соколов, один з гібридів під назвами "патичок", "тиквопат" і "кабаксон" до кінця року буде переданий до державного реєстру для регістрації.
"У всіх цих гібридних форм оригінальний присмак, люди по-різному його називають: комусь здається, що присмак мигдальний, кому-то, що горіховий. Найсмачніші тиквопати - у них більш щільна консистенція і самий насичений присмак", - зазначив Соколов.
Якщо так і далі піде, то наступним кроком буде схрещування кукурудзи з помідорами, а потім і на тварин та людей перейти можна.
Люди все більше і більше з двох боків конфлікту ненавидять один одного і бажають іншому суспільству тільки одного - смерті. Про це в ефірі "Еспресо "сказав журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України. "Це можна сказати і по російсько-україн...
Підійти до дзеркала в ліфті — рефлекс багатьох із нас, але мало хто замислюється, що це не просто декоративний елемент. Насправді дизайнери ліфтів навмисно вбудовують дзеркала, аби підвищити безпеку, комфорт і навіть психологічний стан пасажирів, перед...