
Як повідомив ТАСС заввідділом селекції баштанних культур Всеросійського НДІ зрошуваного овочівництва і баштанництва Сергій Соколов, один з гібридів під назвами "патичок", "тиквопат" і "кабаксон" до кінця року буде переданий до державного реєстру для регістрації.
"У всіх цих гібридних форм оригінальний присмак, люди по-різному його називають: комусь здається, що присмак мигдальний, кому-то, що горіховий. Найсмачніші тиквопати - у них більш щільна консистенція і самий насичений присмак", - зазначив Соколов.
Якщо так і далі піде, то наступним кроком буде схрещування кукурудзи з помідорами, а потім і на тварин та людей перейти можна.
Повідомлення про знайдені при обшуку в Єрмака окультні предмети наштовхнули на важливу тему. Навіть поява пізніше версії, що про "ляльку вуду" тощо — це такий жарт, не скасовує ані важливості, ані теми. Адже чимало людей пам'ятають кількість амулетів, ...
Популярний міф про те, що у жінок мозок деградує швидше, ніж у чоловіків, спростували науковці з Університету Осло. Як виявилося, процес нормального старіння не чинить на жіночий мозок сильнішого впливу, ніж на чоловічий. Про це йдеться у дослідженні, ...