Росіяни готуються до наступу на Маріупольському і Горлівському напрямках, - військовий експерт

Міф про широкомасштабний наступ ЗСУ продовжує ширитися серед бойовиків.
Російські бойовики. Фото: wartime.org.ua.

Бойовики на Донбасі активізували свою розвідку відразу на декількох ділянках в очікуванні широкомасштабного наступу сил АТО. Про це у "Фейсбуці" написав народний депутат, координатор руху "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"Розвідувальні органи і підрозділи обох "армійських корпусів" бойовиків закритим циркуляром зорієнтовані на "... необхідність нарощування зусиль в оперативно-тактичній зоні в зв'язку з наявністю явних ознак підготовки противником (тобто ЗС України - прим.) широкомасштабного наступу ...".

За його словами, у зв'язку з цим відразу на декількох ділянках відзначається активізація розвідки терористів. "Збільшено кількість спостерігачів на передньому краї, активізувалася агентурна розвідка на звільненій території, якій поставлено завдання відслідковувати місця розташування пунктів управління сил АТО, великих залізничних станцій і рух техніки на основних магістралях. Одночасно серед бойовиків поширюються чутки про рішення командування "1-го АК" протягом найближчих тижнів активізувати бойові дії на Маріупольському і Горлівському напрямках "для відбиття атак ЗСУ".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...