Росіяни можуть пишатися: Путін очолив список з семи "головних негідників світу"

Другим в списку названо голову Туреччини Реджепа Ердогана.

Путіну подобається звання "головного негідника"? Фото: 2plus2.ua.

Президент Росії Володимир Путін очолив список з семи "головних негідників світу, які можуть зіпсувати 2017 рік". Рейтинг негідників опублікував німецький журнал Bild, передають Патріоти України.

У виданні нагадали про агресію Росії на сході України і війну в Сирії, а також відзначили про потенційну небезпеку РФ у зв'язку з наявністю у неї одного з найбільших в світі арсеналів ядерної зброї. Загрозу від Путіна бачать в плані дестабілізації ситуації в європейських країнах і хакерських атаках, які організовує Кремль.

Другим в списку названо голову Туреччини Реджепа Ердогана, який хоче повернути смертну кару, захопив абсолютну владу і поглиблює прірву між Туреччиною і Євросоюзом.

На третьому місці в рейтингу світових негідників - глава Північної Кореї Кім Чен Ин, який не раз заявляв про можливе застосування ядерних ракет.

Четверте місце у президента Філіппін Родріго Дутерте, який зізнавався в убивствах людей і погрожував журналістам.

П'яте місце посіла кандидат в президенти Франції від ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен, яку назвали смертельною загрозою для Євросоюзу. Також відзначається бажання Ле Пен відновити смертну кару.

На шостому місці президент Сирії Башар Асад, який вже більше п'яти років знищує цивільних людей заради утримання влади і відновлення свого режиму в країні.

На сьоме місце в Bild поставили лідера терористичної організації "Ісламська держава" Абу Бакра аль-Багдаді.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...