Росіяни прагнуть змін. Вони втомилися від Путіна, - Bloomberg

за даними видання, найбільше росіяни розлючені на еліту - друзів Путіна і самого лідера, які разом грабують народ.

Росіяни втомилися від Путіна. Ілюстрація:LIGA.net

Видання Bloomberg опитало групу росіян і дізналося, що багато хто з них втомилися від правління Путіна. Вони сказали, що готові до змін. Жителі РФ повідомили, що їм не потрібна сильна армія. Вони потребують економічного рівності своєї країни, тому вони не хочуть бачити Путіна при владі, передають Патріоти України.

Жителі Російської Федерації прагнуть до змін у своєму житті. Відзначається, що вони навіть готові ризикнути своєю стабільністю, щоб щось змінити. Про це повідомило джерело в Bloomberg.

Також про це йдеться у телеграм-канал "НЕЗЫГАРЬ". З історії відомо, що росіяни, які зустріли Путіна після 90-х років ХХ століття, в даний момент не бажають бачити на чолі такого недемократичного лідера. В Bloomberg повідомили, що тільки 7% членів фокус-груп бажають бачити такого президента на чолі країни.

А 80% відсотків вимагають не порядку, а справжньої справедливості, якої не бачили вже давно. Така справедливість, відзначають експерти, пов'язана не з європейськими цінностями, а з економічною рівністю в Росії, адже жителі РФ втомилися утримувати за свій рахунок армію і політиків, які відверто наживаються на народі, залишаючи його в злиднях.

Респонденти з фокусуючої групи, яку опитали дослідники з Boomberg, сказали, що хочуть побачити в країні безкоштовні охорону здоров'я і нормальну освіту. Крім того, вони вказали на обмеження, пов'язане з еміграцією. Найбільше росіяни розлючені на еліту - друзів Путіна і самого лідера, які разом грабують народ.

Тільки 20% опитаних прийшли до єдиної думки, що РФ - це велика країна. А майже 50% погодилися з тим, що Росія - це щось середнє між великою і відсталою державою. Люди повідомили, що їм не потрібна воєнізована міць чи багата історія. Їм потрібна сильна економіка, яка дозволить жити, а не існувати.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...