Росіяни проспалися і відновили інтенсивні провокації на Донбасі - штаб АТО (відео)

Терористи продовжують порушувати мінські домовленості та хаотично обстрілюють українські позиції із забороненого озброєння.

Терористи продовжують провокації на Донбасі. Ілюстрація:vidido.uaВпродовж минулої доби злочинці 20 разів намагались спровокувати наших захисників на відкриття вогню у відповідь. Щоразу безрезультатно. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО у Facebook, передають Патріоти України.

Так, ввечері озброєні маріонетки кремлівських агресорів вели неприцільний вогонь з великокаліберних кулеметів в бік наших позицій на межі Донецької та Луганської областей – в районі Миронівського та Троїцького.

На тій же ділянці лінії розмежування сторін бойовики зі стрілецької зброї стріляли в напрямку Луганського.

Неподалік тимчасово окупованого Донецька, використовуючи стрілецьку зброю, загарбники били в бік опорних пунктів сил АТО біля Кам’янки, а великокаліберних кулеметів та ручних протитанкових гранатометів – в районі Опитного.

Після опівночі окупанти хаотично обстріляли зі стрілецької зброї наших воїнів біля Новгородського, що на північ від Горлівки." - сказано в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...