Росіяни танковим вогнем накрили Зайцеве, є загиблі серед цивільних - штаб АТО (відео)

Для придушення вогневих точок противника сили АТО у відповідь відкрили вогонь на ураження з дозволеного мінськими домовленостями озброєння.

Терористи обстріляли мирний населений пункт Зайцеве. Ілюстрація:best-news.com.ua

Бойовики у зоні АТО обстріляли мирний населений пункт Зайцеве, внаслідок чого серед мирного населення є жертви. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Минулої доби бандформування російсько-терористичних військ 66 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, більшість з них із настанням темної пори доби.

Наші позиції біля н.п. Зайцеве, що північніше Горлівки, ввечері бойовики інтенсивно обстрілювали з 82-мм мінометів, гранатометів, зенітних установок, озброєння БМП й танку. Є інформація про жертви серед місцевих мешканців, вона уточнюється." - йдеться в повідомленні.

"Також п’ять разів із стрілецької зброї та гранатометів терористи прицільно гатили по українських воїнах на підступах до Мар’їнка. Для придушення вогневих точок противника сили АТО у відповідь змушені були відкрити вогонь на ураження з дозволеного озброєння.

Окрім того, з мінометів калібру 82 мм та СПГ загарбники прицільно обстріляли Новоселівку, зенітних установок та озброєння БМП – Троїцьке.

Не вщухали вчора звуки пострілів і на інших ділянках лінії розмежування. Бандити провокували наших воїнів на відкриття вогню у відповідь в районі Донецького аеропорту та північніше Горлівки, а з Комінтернового, яке вони зайняли днями, з мінометів та зенітних установок здійснили обстріл одного з наших опорних пунктів неподалік селища Талаківка.

З опівночі проросійські гібридні озброєні банди вже сім разів відкривали вогонь в бік наших позицій." - інформую прес-центр АТО.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...