Росіяни таранять адмінкордон з окупованим Кримом своїм "Цепеліном" (відео)

Російсько-окупаційні війська піднімають аеростат в районі Арабатської стрілки, ймовірно, з метою відеоспостереження.

Аеростат на кордоні з Кримом. Фото: скріншот з відео.

Другий день поспіль окупанти піднімають у повітря аеростат в безпосередній близькості від адмінмежі між тимчасово окупованим Кримом та Херсонщиною. Підняття аеростату з території окупованого Криму зафіксували сьогодні, 23 липня, вранці прикордонники відділу “Генічеськ” Бердянського загону. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби України.

Російсько-окупаційні війська піднімають аеростат в районі Арабатської стрілки, ймовірно, з метою відеоспостереження. “Ціль не рухома та піднята над тимчасово окупованою територією Криму, на відстані близько одного кілометра від адміністративної межі”, - повідомляють у Держприкордонслужбі.

Співробітники Держприкордонслужби, здійснивши повітряну розвідку, зафіксували, що в носовій частині аеростату, ймовірно, встановлена камера, а його керування виконується дистанційно. Під літальним апаратом знаходилася група осіб на автомобілях. О 19.25 аеростат здійснив приземлення. По даному факту проінформовано взаємодіючі підрозділи.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...