Росіяни встановили новий рекорд обстрілу українців за час останнього "припинення вогню"

В окремих випадках сили АТО відкривали прицільний вогонь у відповідь зі зброї, яка дозволена Мінськими домовленостями.

У зоні АТО за добу 84 рази порушували тишу. Ілюстрація:www.ukrinform.ua

За минулу добу проросійські бойовики 84 рази порушували режим так званої тиші, обстрілюючи позиції українських військ на Донецькому та Маріупольському напрямках. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook, інформують Патріоти України.

14 разів ворог відкривав вогонь по наших опорних пунктах в районі Красногорівки, використовуючи при цьому окрім гранатометів та стрілецької зброї, міномети калібру 82-мм.

Обстрілам з гранатометів різних систем піддалися укріплення українських військ в Луганському, Мар’їнці, Пісках, Опитному, Новгородському, Троїцькому та Широкиному. Окрім того, в Опитному противник застосував зенітну установку, а в Новгородському – БМП.

Застосування ворогом мінометів калібру 82 та 120 мм по наших позиціях зафіксовано в Талаківці, Гнутовому, Авдіївці, Зайцевому, Майорську та на шахті Бутівка.

У прес-центрі відзначили, що в окремих випадках сили АТО відкривали прицільний вогонь у відповідь зі зброї, яка дозволена Мінськими домовленостями.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...