Росіянин-близнюк Ді Капріо розповів про себе (відео)

У Росії знайшли двійника голлівудського актора.

Фото: kp.ru

У Росії розшукали місцевого двійника голлівудського актора Леонардо Ді Капріо і взяли у нього інтерв'ю. Відеоінтерв'ю з росіянином Романом Бурцевым опубліковано на YouTube, передають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Російський Леонардо Ді Капріо, чия фотографія в лічені дні облетіла весь Інтернет і потрапила на сторінки світових впливових ЗМІ, живе в підмосковному Подольську. Він працює спеціалістом техпідтримки служби порятунку 112. На сторінці Бурцева у соцмережі позначений статус в активному пошуку і розміщені особисті фото: подорожі, робота, відпочинок.

Про свою схожість зі знаменитим актором Бурцев ще кілька років тому навіть не замислювався. Раніше, за його словами, оточуючі не помічали в його зовнішності нічого незвичайного. - Першими про мою схожість з Ді Капріо стали жартувати колеги з минулої роботи років п'ять тому. На якесь свято навіть подарували кухоль з його зображенням та кадром з Титаніка. Останнім часом стали частіше говорити, що ми з ним схожі, але я цьому значення не надаю. Якщо говорити про те, як змінилося моє життя через це, то відповідь тільки одна — ніяк, — розповів двійник Ді Капріо.

- Якщо б мені запропонували знятися у фільмі, я б, звичайно, погодився. Але не на будь-яку роль згоден. І до режисера б придивився, і до сценарію, — каже Роман. Що стосується численних фотожаб, героєм яких став Роман, то на їх творців він не ображається. Каже, хай народ розважається, не шкода. До своєї зовнішності він ставиться з гумором. Нагадаємо, у соціальних мережах викликала бурхливий резонанс фотографія неохайної людини у військовій формі, схожої на голлівудського актора Леонардо Ді Капріо.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...