Російська армія не розуміє, за що воює на Донбасі, вона деморалізована, а ЗСУ, як ніколи, готові до великих викликів - комбат "Грузинського легіону"

За словами Мамуки Мамулаішвілі, не дає по повній Путіну розвернутися ключовий фактор - санкції, які сильно затиснули і в якійсь мірі деморалізували Росію.

ЗСУ за роки війни зміцнилася на Донбасі. Ілюстрація:https://day.kyiv.ua/Командир "Грузинського легіону" Мамука Мамулашвілі розповів, що сьогодні українська армія має всі шанси почати операцію по поверненню окупованого Донбасу і повинна цим скористатися в повній мірі, оскільки в рядах російських військових спостерігається повна деморалізація.Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Росіяни не розуміють, за що воюють на Донбасі. За три роки війни, як вважає Мамулашвілі, бійці української армії добре еволюціонували і тому ЗСУ готові як ніколи до великих викликів. На питання про те, наскільки Кремль готовий до повномасштабної війни з Україною, боєць АТО відповідає: "Росія зараз вже в повному масштабі використовує свої сили, які вона тільки може використовувати, щоб окупувати Україну".

У той же час, за його словами, не дає по повній Путіну розвернутися ключовий фактор - санкції, які сильно затиснули і в якійсь мірі деморалізували Росію. "Судячи з того, що я бачу на фронті, армія РФ деморалізована, російські військові війну продовжувати не хочуть, вони не розуміють, за що і для чого знаходяться в Донбасі. Вони ослаблені. Це все завдяки санкціям Заходу, їх потрібно посилювати, щоб повністю послабити ворога", - заявив боєць АТО.

Комбат не вірить в те, що Росія готова до справжніх бойових дій з Україною. "Я не знаю, чого нового можна очікувати. Вони хоч і концентрують військову силу в прикордонних з Україною районах, але на щось більше РФ не зважиться", -підсумував Мамулашвілі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...