Російська піхота атакувала Майорськ - штаб АТО (відео)

Українські бійці давали відсіч ворогу зі стрілецької зброї та крупнокаліберних кулеметів, не заборонених Мінськими домовленостями.

Українські бійці дали відсіч окупантам у районі Майорська. Ілюстрація:www.unian.ua

На Донбасі в районі Майорська 4 грудня о 9 ранку бійці ЗСУ вступили в бій з приблизно сотнею бойовиків. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook, інформують Патріоти України.

Українські військові вели вогонь у відповідь зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів, не заборонених мінськими домовленостями. У результаті бойовикам довелося відступити.

"Однак після цього сепаратисти відкрили прицільний вогонь по наших опорних пунктах із 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. В результаті бою українські військовослужбовці знищили 2 одиниці техніки, 1 мінометний розрахунок і до 20 бойовиків. Ще близько 30 були поранені", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, в районі Зайцеве бойовики, розташувавши БМП за будівлею школи і зібравши в будівлі мирних жителів, вели прицільний вогонь по позиціях сил АТО.

Щоб уникнути загибелі мирного населення, українські військові вогонь у відповідь не відкривали. Протягом дня противник продовжував атакувати наші позиції, але згодом, отримавши відсіч і зазнавши втрат, відступив.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...